Ik ben Karin en ik woon sinds een paar jaar in het mooie stadje Culemborg. Ik heb zelf 20 jaar lang met heel veel plezier katten gehad. Ze zijn inmiddels alle zes overleden op een respectabele leeftijd van tussen de 16 en 20 jaar. Helaas kan ik nu zelf door mijn woonomstandigheden geen katten meer houden, maar in de toekomst komen er zeker weer minimaal twee katten mijn leven weer verrijken!

Ik heb zes jaar lang met ontzettend veel plezier in een dierenasiel gewerkt. Naast de kattenafdeling en de hondenafdeling zorgde ik ook voor de vogels, knaagdieren en de dieren in de ziekenboeg. Ik heb in die tijd mijn diploma honden- en kattenbesluit gehaald. Na deze leerzame periode ben ik bij een dierenartspraktijk voor kleine huisdieren gaan werken, heb mijn diploma paraveterinair gehaald en heb in totaal 19 jaar lang bij dezelfde dierenartspraktijk gewerkt.

Ik ben zelf nu in het gelukkige bezit van twee hele lieve honden waar ik veel mee doe. Ik heb diverse cursussen met ze gevolgt en heb veel met een clicker gewerkt. Verder heb ik ook een heel lief IJslands paardje.